Én vagyok, Én így látom
Én vagyok

A legfontosabb kellékek a neszeszeredbe, avagy ezek nélkül ne indulj útnak

Egy neszeszer sok kincset rejt, csakúgy, mint egy táska. Az úgynevezett női túlélőcsomag. Íme, a legfontosabb kellékek, amelyek nem hiányozhatnak belőle!

Alapozó

Esetleg BB vagy CC krém, de mindenképpen olyan textúrájú és minőségű alapozót válassz, ami kellőképpen hidratál, hiszen ne feledd, a bőrödön keresztül is lélegzel! Így mindamellett, hogy bársonyosan eltakar és tökéletesíti az arcbőrödet, még ápolja is azt!

Korrektor

Nem csak a sminkkészleted egyik kulcsfontosságú darabja, hanem a neszeszeredé is. Ezzel pillanatok alatt helyrehozhatod a bőrhibákat, amiknek az eltüntetése a legfontosabb lépés egy jó make up érdekében.

Ajakápoló

Akkor is, ha nem kívánsz rúzst feltenni, muszáj, hogy legyen egy nálad, hiszen az ajkaidat hamar megsértheti a szeles, a hűvös és a meleg idő is egyaránt. Egy balzsam pedig csodákra képes.

Rúzs

Ha már az ajakápolót említettük, akkor a rúzst sem hagyhatjuk ki. Egy nude és egy színes rúzs – lehetőleg piros – must have alkotóelem a neszeszerben!

Bronzosító és pirosító

Mind a két terméknél légy résen, ha színt választasz, illetve mikor felviszed a bőrödre. Jelentősen szép hatást akkor keltesz, ha a termék fátyolként illeszkedik a bőrödhöz. Ha igazán odafigyelsz az arcod kontúrozására, akkor semmiképp ne feledd a highlighter-t, ami csillogást és némi különleges fényt biztosít a külsődnek. Ezt a terméket a szemöldökvégek alá, az orrod hegyére és az arccsontodra érdemes felvinned, hogy finom ragyogást kapjon az arcod.

Szempillaspirál

Az emberek túlnyomó része a másik szemét nézi meg elsőként, így fontos, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Egy jó szempillaspirál kiemeli, dúsítja és hosszabbítja a pilláidat, ezáltal optikailag szebbé varázsolja a tekintetedet.

Ecsetek

Mert ezek nélkül az egész mit sem ér, ugye?

Parfüm

Egy neszesszerben különleges helyet érdemel a parfüm. Az illat egy nő éke, aminél nincs is szexibb, ha finom, de nem túl erős.

Rágógumi

Szerintünk nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ez a kötelezőbbnél is kötelezőbb darab. Mindig, mindenhol legyen nálad, mert sose tudhatod, mikor jön szembe veled a nagy Ő!

Képek forrása: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük