Én vagyok, Én így látom
Én vagyok

Az igazi “no make-up” make-up

Ez a szinte láthatatlan smink nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnád, hiszen sokkal több precizitást, időt és energiát igényel, mint egy hétköznapi. Miért? Mert azt próbálod elhitetni az emberekkel, hogy a bőröd tökéletesen egészséges és ragyogóan természetes, ez a folyamat pedig rendkívül sok pontosságot vesz igénybe.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Első lépések

Korrektorral tüntesd el az apró bőrhibákat, pattanásokat, elszíneződéseket, pirosságot, hogy egyenletes tónusú felszínt kapj!

Alapozás

Egyébként is jobban ajánljuk a mindennapi használatra a BB és/vagy CC  színezett krémeket, mint az alapozót – mert hidratálnak, nagyon könnyűek és a bőröd tud lélegezni – , de a ‘no make up’ make up-nál fontos, hogy ezeket a kozmetikumokat helyezd előtérbe! Bármelyikre is essen a választás, a klasszikus alapozó szivaccsal, vagy ecsettel oszlasd el egyenletesen az arcbőrödön!

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Kontúrozás

Tímár Dóri kozmetikus

A titok a fátyolszerűségben rejlik. Minél kevesebb mennyiségű terméket viszel fel a bőrödre és minél jobban szétoszlatod, annál szebb, visszafogottabb hatást kelt. Így hát fogj egy jó minőségű kontúrpalettát és ‘formázd’ az arcod, de szentelj elegendő figyelmet a részletekre!

Finom fény

Ha mégsem szeretnél úgy kinézni, mint aki most bújt ki az ágyból és a kontúrozás megvolt, jöhet a highlighter, ami némi csillogást kölcsönöz az arcodnak! Az orrcsontodra, az arccsontodra, a szemöldökcsontodra, a homlokodra és a szemzugokba vigyél fel belőle egy keveset, de légy résen, hogy tényleg csak egy leheletnyi kerüljön minden terültre!

Szemöldök és szempilla

A szempillaspirált nyugodtan elhagyhatod, de, ha jól használod ki a kefe által nyújtott lehetőségeket és a feketét barnára cseréled, megtarthatod a külsőd letisztultságát. A szemöldöködet pedig egy, a szemöldöködnél világosabb árnyalatú zselével vagy porral formázd!

Ajkak

A ‘no make up’ make up esetében maradj a színtelen szájfényeknél, ajakbalzsamoknál, esetleg válassz egy halvány árnyalatú nude rúzst! Annak érdekében, hogy dúsabbnak tűnjenek az ajkaid, használj egy kevés highlighter-t a felső vonalnál!

Képek forrása: Pinterest, https://theklog.co/dear-soko-wedding-skin-care-routine/?utm_source=pinterest&utm_medium=photo&utm_term=&utm_content=dear-soko-wedding-skin-care-routine/&utm_campaign=

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük