Én vagyok, Én így látom
Én vagyok

Esőben is divatosan!

Elérkeztek azok a napok, amikor reggeltől estig úgy esik az eső, mintha dézsából öntenék. Hiába is szeretnénk ilyenkor egy meleg takaró alá bújni és forró kávéval a kezünkben, az ablakból bámulni a zajos külvilágot, nincsen olyan szerencsénk, hogy minden alkalommal ehhez a tervhez folyamodjunk.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Tehát igenis mosolyt kell erőltetnünk az arcunkra és kinyitni a gardróbunk ajtaját, hogy keressünk egy olyan szettet, ami látszólag az összes problémánkra gyógyszer lehet. Egy jó outfit ugyanis nem csak, hogy figyelemfelkeltő a borús időkben, de a te hangulatodra is pozitív hatással van. Egy szónak is száz a vége: egy esős nap se szegje a kedved, hogy csinosan és divatosan öltözz fel!

Egy vagány bakancs

Az ősz egyik legszükségesebb és legszerethetőbb darabja. Kétség kívül minden hölgy számára nélkülözhetetlen, tehát, ha nem szereztél még be egyet sem, akkor épp itt az ideje! Formabontó, mégsem közönséges. Könnyen tudod hordani úgy, hogy minden szem felfedezze milyen extre kiegészítőben sétálgatsz, de az is gond nélkül megoldható, hogy beleolvadjon a szettedbe. Ha ránk hallgatsz, válassz lakkfekete vagy fehér színekben! Utóbbi most ultra menő!

Esernyő

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Praktikus, mégis remekül kiegészítheted vele a look-odat. Manapság annyi mintában, színben, formában készítenek, hogy a bőség zavara kijelentés, nem csak mellébeszélés, ha a tökéletes esernyőt keresed. Gondolj csak bele, hogy egy tetőtől talpig fekete szettet, milyen szuperré varázsolhat egy színes ernyő?!

Tímár Dóri kozmetikus

Esőkabát

Valószínűleg erre az összefoglalónévre számítottál a legkevésbé, de az az igazság, hogy egy-egy esőkabát jobban mutat, mint néhány dzseki. Idén hódítanak az átlátszó darabok, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül, de a burgundivörös, a khaki és a kék különböző árnyalatai szebbé varázsolhatják a szürke napokat.

Barett sapka

A legutolsó, de szintén kötelező darab a barett sapka, amely azonnal a párizsi romantikát juttatja eszünkbe. És ki ne akarná egy sikkes, kifinomult nő hatását kelteni? Védi a frizurád az esőtől, 2019-ben pedig még mindig rendkívül trendi és teljessé teszi a szetted, mi kell még?

Kiemelt kép forrása: Pinterest, https://www.instagram.com/p/BkgS5Y3B0H6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=k5yal364yhh

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük