Én vagyok, Én így látom
Én vagyok

Szexy vagy nem? – mommy jeans

Nekünk, nőknek fontos, hogy olyan szerelést viseljünk, amelyekben magabiztosak lehetünk. Emellett, pedig szeretünk elismerő pillantásokat kapni a másik nemtől. Viszont sok olyan ruhadarab van, ami bár nagyon trendi, de nem tudjuk eldönteni, hogy jól néz-e ki, csinos-e, szexi-e. A sokak által imádott, de sokak által taszító a mommy jeans is egy a sok közül.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Nem új keletű a trendje, de a mai napig sok kétséget fűznek hozzá az emberek. Pedig a divatszakma nagyjai már évek óta felhasználják a megújuló kollekciókban és a modellektől rengeteg ötletet elsajátíthatunk. Mi azt gondoljuk, hogy bizony, lehet úgy hordani, hogy az vonzó legyen, de könnyen mellényúlhatunk a választással. Most elhoztuk a legjobb összeállításokat, hogy ne maradjon benned aggály: ez az izgalmas darab szexy vagy nem?!

Szerintünk ne gondolkodj sokáig, szerezz be egyet, hiszen ebben a szezonba bőven ki tudod használni a mommy jeans adta lehetőségeket!

Képek forrása: Pinterest, https://www.tumblr.com/privacy/consent?redirect=http%3A%2F%2Fuh-la-la-land.tumblr.com%2Fpost%2F129664051739%2Fcheers-to-the-classics , https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/style-files/news/g37410/best-dressed-this-week-28-november/ , https://www.miladies.net/fashion/jeans-and-beautiful-heels/

Kiemelt kép forrása: http://www.designfinderstyling.com/home/

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Buddhista idézetek

Tímár Dóri kozmetikus

2 hozzászólás

  1. Viktória

    Ez az a ruhadarab amit nagyjából bármivel fel lehet venni divatosan. Imádom 😍

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük