Én vagyok, Én így látom
Blog

2 tipp, hogy az Instagram profilod harmonikus legyen

Örök dilemma, hogy fontos-e az egység az Instagram profilon. Valóban összhangban kell-e lenniük a színeknek és a fotóknak?

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Szerintem nincsen szigorú szabály a profil felépítésére, hiszen minannyian különböző okokból vagyunk fent. Van, aki inspirálódni szeretne, van, aki inspirálni másokat. Van, aki információt és motivációt keres, de rengetegen vannak, akik csak valami igazit. Valami valódit. Ami nem tökéletes, ami nem szerkesztett, ami a végletekig őszinte. És bizony előfordul, hogy pont ezek a következetlen profilok a legszebbek. Mert őszinték.

Viszont! Ha imádod az esztétikus dolgokat, rajongsz a vizuális harmóniárt és szeretnéd, ha a profilod egységesen lenne felépítve, akkor a következő tippeket érdemes betartanod.

1. A különböző kompozíciók és fotók váltogatása

Röviden annyit jelent, hogy ne csak szelfik ékesítsék a profilodat, mert könnyen unalmassá válhat. Posztolj ételeket, tájképet vagy dekorációt! Nagyon sokan nem követik ezt az egyszerű szabályt és bizonyos fotókkal eltömítik a profiljukat, amivel csak azt érik el, hogy nem lesznek elég érdekesek mások számára.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Adj levegőt, szabadságot a profilodnak! Egy színekben és textúrákban erős fotó után mindenképpen valami egyszerű következzen.

Tímár Dóri kozmetikus

2. Az egységes színrendre való törekvés

Nagyon könnynek tűnik, de valójában nem az. Bizony, nem elég kiválasztani egy filtert és minden fotót azzal feldolgozni. Fontos, hogy a képek betartsák a kiválasztott szín spektrumát. Ha például úgy döntesz, hogy a bézs árnyalatai kapják a profilodon a főszerepet, akkor minden egyes fotónak tartalmaznia kell az elsődleges színeket. Meg persze, a többi árnyalatot, de a központi színek mindig összeolvadnak, ezáltal egy vizuálisan gyönyörű profil lesz belőle!

View this post on Instagram

never not craving these

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

View this post on Instagram

Our first night in our new home 💜

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

View this post on Instagram

fluff

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

View this post on Instagram

weekend attire 🤍

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

via

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük