Én vagyok, Én így látom
Blog

3 YouTube csatorna, ha otthon szeretnél edzeni

Habár a #maradjotthon lassan véget ér, de rengetegen megszerették az otthoni edzést. Meg is vannak az előnyei. Egyrészről teljesen ingyen vannak – a legtöbb – és bármikor elvégezheted a gyakorlatokat.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Ráadásul, ha kora reggel helyett inkább este sportolnál, nem kell azzal foglalkoznod, mit szól majd hozzá az edződ.

YouTube-on pedig szinte minden edzésformát megtalálsz, amit szívesen kipróbálnál. A The Noiseter összeállította a legjobb listát, és nekünk sincs ellenvetésünk.

MAD FIT

A MadFit-en nagyon sokféle edzés található. Intenzív, lazább, nyújtás vagy épp száz fokon pörgés – mindezt valós időben a fitnesz blogger, Maddie Lymburner szigorú útmutatása alapján. Gyakorlatok során mindig bebizonyítja, hogy megérti, hogy az emberek különböznek egymástól, és milyen körülmények között vannak. Ragaszkodik ahhoz is, hogy mindig élvezzük, amit csinálunk és ez nem is olyan nehéz a híres zenei slágerek segítségével.

CHLOE TING

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Ha egy konkrét célt szeretnél elérni, például kevesebb narancsbőr vagy a fenék tonizálása, akkor üdvözlünk Chloe Ting fitnesz bloggernél. Az ő webhelyén 12 ingyenes edzési programot találsz, amelyek rövid távon elősegítik a megfelelő táplálkozás és a minőségi alvás elérését, ráadásul, ha minden igaz, bomba alakot is varázsolnak.

Tímár Dóri kozmetikus

Fitness rutinja annyira népszerűvé vált, hogy az emberek szerte a világon megosztják sikereiket mindenféle közösségi hálózaton: Instagram, Tik Tok és természetesen a YouTube. Tehát ha nincs elegendő motivációd a kezdéshez, nézz meg nyugodtan egy videót, ahol Chloe néhány lenyűgöző eredményt mutat – hidd el, ez minden bizonnyal ösztönözni fog téged arra, hogy „iratkozz fel” az egyik programjára.

Yoga with Adriene

Ha úgy érzed az intenzív edzések nem neked valóak, akkor próbáld ki a jógát! A Yoga With Adriene csatornán lévő videók szerint bárki, még kezdő is megteheti. Válaszd ki a hangulatodnak megfelelő edzést, és engedd, hogy legalább 20-30 percre kikapcsolj!

via

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük