Én vagyok, Én így látom
Blog

Az első közös karácsony a pároddal

A karácsony így is úgy is a legszebb ünnep az évben, de még csodásabb lehet, ha van melletted egy olyan ember, akinél a szíved másik fele pihen, mert igazán varázslatos és emlékezetes momentumokat a legelső együtt töltött karácsonyotok ad majd. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy ez egy olyan dátum lesz a naptáradban, amire boldogan emlékezel majd vissza.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Az első és legnehezebb kérdés mindig az, hogy kinek a családjánál kezdjétek az ünneplést. Egyikőtökénél sem. Legyetek ti egy kétfős család, akik maguk közt élik meg ezeket a meghitt pillanatokat! Ettől lesz az egész különleges és izgalmas, ne rontsátok el azzal, hogy azon vitatkoztok melyikőtök rokonsága nyerje meg Szentestére a párosotokat! Egyértelmű, hogy a vesztes család el lesz keseredve, így elkerülhetetlen, hogy vagy te vagy a párod szintén kedveszegett legyen. Abban az esetben, ha végképp nem tudtok dönteni, mindenki töltse a saját családjánál a karácsonyt, ez a legigazságosabb mindkettőtökkel és mindkettőtök szeretteivel szemben!

Egy pillanatig se próbálj meg túl tökéletes lenni! Sőt, magát az ünnepet se próbáld tökéletessé tenni! Egyrészt, nem létezik olyan, hogy tökéletes, másrészt, nem arra kíváncsi a párod, hogy mit tudsz kihozni magadból, csak arra, hogy milyen szikra csillan vissza a szemedben, amikor az ünnepek alatt belenéz. Nem kell az egészet túlspilázni, a hangsúlyt fektessétek arra, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat. Együtt!

Élvezzétek a készülődést és az édes semmittevést! Az ünnepek egyik legjobb része a ráhangolódás a másik legjobb része pedig a lustálkodás, fejlesszetek ki saját hagyományokat hozzájuk! Találjátok ki a saját ünnepi menütöket, ami legyen legalább három fogásos és annyi ízletes sütemény kísérje, amennyit csak győztök kivitelezni! Ugye, nem kérdés, hogy mindezt együtt készítsétek-e el? Díszítsetek lakást, díszítsetek fát, bontsatok ajándékokat, egyetek nagyokat, társasozzatok és unalomig bámuljátok a karácsonyi műsort!

Szóljon az első közös karácsonyotok arról, amiről kell: a boldogságról, a szeretetről, a békéről, a háláról és a meghittségről!

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Kiemelt kép forrása: Pinterest, https://www.coxandcox.co.uk/new-three-speckled-wooden-stars

Tímár Dóri kozmetikus

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük