Én vagyok, Én így látom
Blog

Az új telefonháttérképed, amit nem te fotóztál

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan vannak, akik ebben az időszakban elkeseredetten lapozgatják a régi utazásokon készült fotókat. Sokan vannak, akik a jelenlegi helyzet okán kénytelen voltak lemondani egy repülőutat. És rengetegen vannak, akik nem utazásról álmodoznak, hanem csupán arról, hogy sétálhassanak egy nagyot a friss levegőn.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Én például szerettem volna Olaszországot látni, ahogy virágba borul. Sajnos nincs rá lehetőségem, de őszintén bízom abban, hogy az elkövetkezendő hónapokban a helyzet megváltozik és tovább élvezhetjük az utazás apró örömeit és jobban értékeljük majd az álmaink megvalósításának lehetőségét.

Egy jobb és sokkal tisztább irányba indulunk majd el. Addig is, marad a képzeletünk és a Pinteresten való böngészés. Utóbbi munkáját megspóroljuk neked, hiszen olyan tavaszi háttérképeket hoztunk el, olyan csodálatos országokból és helyekről, amiket jelenleg csak képeken láthatsz.

De most csukd le a szemed, képzeld el, hogy ott vagy, hogy te fotóztad őket és válaszd ki a kedvencedet, a legújabb telefonhátterednek!

http://www.tourtoplanet.com/10-best-places-to-visit-in-italy/
https://9gag.com/gag/av8vpmn?ref=pn.mw
https://imgur.com/0hURylA?r
https://www.fashionedible.com/2017/11/5-day-trips-from-aveiro.html

Kiemelt kép forrása: http://www.hitherandthither.net/2014/10/travelogue-tuscany-amp-umbria-italy.html

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Buddhista idézetek

Tímár Dóri kozmetikus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük