Én vagyok, Én így látom
Blog

Eljött az idő: tégy rendet a lelkedben!

Bárcsak ilyen egyszerű lenne. Ha reggel felkelnél, és mindent szépnek látnál, ha nem lenne több rosszkedvűség, ha nem bosszankodnál apróságokon és a lehetetlennek tűnő helyzetekben is meglátnád a jót.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Nem, nem az, és nem is az egyik pillanatról a másikra történik, mert ez egy igazán hosszú folyamat, ahol majd megismered önmagadat. Ez lesz a legelső lépés, és ezt a lépést még több száz követi.

Meg rengeteg kérdés, ugye. Képesek vagyunk-e egyáltalán rendet rakni a lelkünkben? Olyan ez, mint egy tavaszi nagytakarítás? Mikor kidobod a régi ruháidat? Előveszed az új díszeket? Mikor hiába csak egy lakásról van szó, úgy érzed valami megváltozott? Igen, olyan és nem, nem olyan. Egy lelki dologtól sokkal nehezebben szabadulsz meg, mint egy kinőtt ruhadarabtól, mégis van jó néhány hasonlóság. Aminek már nincs helye az életedben, ne marasztald! Ne pakold magadra addig a terheket, amíg csak tudod, mert te sem bírsz el mindent és ne várd meg, míg egyszer összecsuklik a lábad!

Hiába hiszed, hogy nem érzed a határaidat, úgyis tudod, mikor nem bírod már. Mikor kell azt mondanod, hogy most már elég. Mikor érzed azt, hogy minden szürke, hogy szinte semmi sem jó. Mikor érzed azt, hogy változásra van szükséged. Akkor lépj, ne halogasd, ne kerüld ki és ne nézz szembe vele! Mindig jelez a lelked, mikor már elfáradt és nem szabad figyelmen kívül hagyni a csendes kiáltásait.

Az lenne a legjobb, ha nem jutnál el idáig, ha a negatív dolgokat azonnal a szemetesbe tudnád dobni. Sikerülhet, próbáld csak meg!

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Nem szeretnénk tanácsot adni, hogyan csináld vagy a kezedbe nyújtani egy játékleírást arról, hogy mit kell tenned. Bár sokunknak szükségünk lenne némi löketre, egy irányra, amiről tudjuk, hogy helyes, egy útra, ami végén a nyugalom vár ránk.

Tímár Dóri kozmetikus

De őszintén, mit szeretünk jobban? Küzdeni azért, amit akarunk vagy engedni, hogy az ölünkbe hulljon a segítség? Harcolni, igaz? Mert miután megnyered a háborút, a büszkeség észrevétlenül folyik szét az ereidben, a fejedben pedig csak egyetlen szó fog lüktetni : ’megcsináltam’!

Kiemelt kép forrása: Pinterest, https://www.comerblogaramar.com.br/10-biquinis-pra-usar-nesse-verao/

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük