Én vagyok, Én így látom
Blog

#maradjotthon: enyhíts a rád nehezedő nyomáson!

Egész életünk legfontosabb jelmondata az itt és most. Azért, mert ha megéljük a jelent, akkor nem aggódunk, hanem elfogadjuk a pillanatot úgy, ahogy van.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Azonban lehetetlen folyamatosan itt lenni.

Elmélkedünk, és nem lehet állandóan kizárni a múlt tapasztalatit és jövő lehetőségeit a fejünkből. Hiszen a múltbéli döntéseink nagyban meghatározzák a jövőbeni terveinket. Tehát nagyon sok erőfeszítésre van szükségünk ahhoz, hogy csak a mostra koncentráljunk.

Főként az aktuális helyzetben. Fogalmunk sincs, mikor lesz vége. Mi jön egyáltalán ezután? Lesz-e bármi olyan, mint régen?

Amikor minden véget ér, az hogyan hat majd az életünkre?

A bizonytalansággal és a kilátástalansággal meg kell tanulnunk élni. Azonban muszáj egy kicsit lecsillapodnunk és bizonyosságra lelnünk.

Legyen napi rutinod!

Azaz, kelj fel ugyanakkor, reggelizz ugyanakkor, edz ugyanakkor, chatelj a barátaiddal ugyanakkor és főzz ugyanakkor. Ebben a rendszertelenségben szükségünk van egy kis rendszerességre.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz!

Készíts egy fimom vacsorát, koktélozz a családtagjaiddal FaceTime-on és kapcsold ki az agyad. Nézz sorozatokat, süss süteményt, rajzolj!

Tímár Dóri kozmetikus

Írj naplót!

Egyrészről, mert nagyon érdekes lesz emlékezned majd erre az időszakra. Ha évek múltán elolvasod, rájössz, mennyi mindenen mentél 2020-ban keresztül. Másrészről, az írás majd megnyugtat és kikapcsol. Legyen ez a te saját kis szenvedélyed!

Kiemelt képek forrása: before.allerecipe.club & www.instagram.com/p/BwU_2whFDRI/

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük