Én vagyok, Én így látom
Én vagyok

A nagybetűs nő te magad vagy

Nő… milyen érdekes, hogy amikor meghalljuk e két szót, mennyi minden jut eszünkbe. Mindannyiunknak. Férfiaknak és nőknek, időseknek és fiataloknak egyaránt, de mindenkinek valami más. Mindenkinek más villan be és mindenki mást válaszol, ha megkérdezik tőle; számára mit jelent a nagybetűs nő? 

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Ahány ember, annyi elképzelés és gondolat. Ez így helyes. Az ízlésünk, a stílusunk, az értékrendünk, az életfelfogásunk és a világgal kapcsolatos gondolkodásmódunk határoz meg bennünket. Attól szép ez a Föld, hogy eltérően látjuk a dolgokat, azért van ennyi csoda jelen az életünkben, mert mindenki mást lát csodásnak.

Nézzük a férfiak szemszögéből; van, akinek a szőke haj tetszik, így a barna szóba sem jöhet, mint A Nő, van, akinek a magas szépségek az álmai, így százhetven centiméter alatt esélye sincsen. De természetesen a külső nem minden. Mind tudjuk, hogy a szépség belülről fakad és ez nem közhely, higgyétek el! Némelyik férfinak igazi harcosra van szüksége, aki őt is erősebbé teszi, másoknak a csendes típus a megnyerő, akik beszélnek, ha itt az ideje, de hallgatnak, amikor kell.

Nőként tudom, hogy rengeteg ideálkép van a szemünk előtt, milyennek is kellene lennünk. Mik azok a feladatok, amiket el kellene látnunk, hogy a külvilág nagybetűs nőként tekintsen végre ránk és megfeleljünk a férfiak elvárásainak. S milyen nehéz a mai, tökéletesnek látszó arcok és a szuper vékony, felesleg nélküli testek mellett érvényesülni.

De álljunk meg egy percre! Ez rólad szól. Arról, hogy te mit látsz, és mit akarsz látni. Legyen szó divatról, szépségről, belső tulajdonságokról vagy akár a férfiakkal kapcsolatos meglátásaidról. A te szemedben és szívedben rejlő nőnek nincsenek kikötései. Azzá és olyanná válsz, amilyenné akarsz. S mikor a saját koncepciódnak megfelelsz, mikor eléred az álmaid és véghezviszed a terveid, nagybetűs nő leszel. Azért, mert boldog leszel, mert végre az leszel, akinek lenned kell. Te leszel. Anyaként, feleségként vagy karrieristaként is.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Ne feledd, a tökéletes nem létezik, a tökéletességre, csak törekedni lehet! Nagybetűs nő bármikor lehetsz, ha az eszményeidről szóló listának a pontjait kipipálod. A számodra nagybetűs nőt akarod megvalósítani, nem mások elképzeléseit. Szeresd önmagadat, ez a legelső, a legfontosabb és talán sok helyzetben a legnehezebb lépés ahhoz, hogy igazi nő legyél!

Tímár Dóri kozmetikus

Kiemelt kép forrása: http://www.eazyvibe.com/uncategorized/cute-short-summer-hairstyles-for-new-look/

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük