Én vagyok, Én így látom

Szia! Örülünk, hogy itt vagy. Reméljük, hogy valamelyik lehetőségünk felkelti az érdeklődésedet és tudunk a továbbiakban együttműködni.

Kreatív marketing és szövegírás:

Évek óta foglalkozunk marketinggel és szövegírással, így ha szükséged lenne némi tartalommarketingre, PR-cikkre, social media kampány tervezésre és kivitelezésére vagy egy weboldal professzionális szövegezésére, fordulj hozzánk bizalommal. Számunkra nem létezik lehetetlen, hiszen mi abban hiszünk, hogy egy cég profitabilitásának egyik legfontosabb tényezője, hogy milyen intenzitással van jelen az interneten és ott milyen üzenetekkel kommunikál.

Médiakészítés- és elhelyezés :

Oldalunk napi látogatottsága folyamatosan nő, így tökéletes választás lehet számodra, ha saját céged, honlapod, márkád reklámozásán töröd a fejed. Áraink sokkal kedvezményesebbek, mint amihez ebben a szektorban hozzászokhattál és a PR cikk, illetve banner megjelenésen kívül az Instagram felületünkön való szponzorálásra is számíthatsz.

Blogger jelentkezés:

Folyamatosan várjuk az új jelentkezőket, akik megszínesítik honlapunk tartalmát. Ha van egy blogod, aminek jól jönne némi plusz löket vagy úgy érzed, hogy kellő írói vénával rendelkezel, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Nincs más dolgod, mint elküldeni egyetlen egy írásodat, hogy aztán megkezdhessük a közös munkát.

Részletekért és árajánlatért érdeklődj a contact@itsme.hu e-mail címen!