Én vagyok, Én így látom
Én vagyok

A legfontosabb kellékek a neszeszeredbe, avagy ezek nélkül ne indulj útnak

Egy neszeszer sok kincset rejt, csakúgy, mint egy táska. Az úgynevezett női túlélőcsomag. Íme, a legfontosabb kellékek, amelyek nem hiányozhatnak belőle!

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Alapozó

Esetleg BB vagy CC krém, de mindenképpen olyan textúrájú és minőségű alapozót válassz, ami kellőképpen hidratál, hiszen ne feledd, a bőrödön keresztül is lélegzel! Így mindamellett, hogy bársonyosan eltakar és tökéletesíti az arcbőrödet, még ápolja is azt!

Korrektor

Nem csak a sminkkészleted egyik kulcsfontosságú darabja, hanem a neszeszeredé is. Ezzel pillanatok alatt helyrehozhatod a bőrhibákat, amiknek az eltüntetése a legfontosabb lépés egy jó make up érdekében.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Ajakápoló

Tímár Dóri kozmetikus

Akkor is, ha nem kívánsz rúzst feltenni, muszáj, hogy legyen egy nálad, hiszen az ajkaidat hamar megsértheti a szeles, a hűvös és a meleg idő is egyaránt. Egy balzsam pedig csodákra képes.

Rúzs

Ha már az ajakápolót említettük, akkor a rúzst sem hagyhatjuk ki. Egy nude és egy színes rúzs – lehetőleg piros – must have alkotóelem a neszeszerben!

Bronzosító és pirosító

Mind a két terméknél légy résen, ha színt választasz, illetve mikor felviszed a bőrödre. Jelentősen szép hatást akkor keltesz, ha a termék fátyolként illeszkedik a bőrödhöz. Ha igazán odafigyelsz az arcod kontúrozására, akkor semmiképp ne feledd a highlighter-t, ami csillogást és némi különleges fényt biztosít a külsődnek. Ezt a terméket a szemöldökvégek alá, az orrod hegyére és az arccsontodra érdemes felvinned, hogy finom ragyogást kapjon az arcod.

Szempillaspirál

Az emberek túlnyomó része a másik szemét nézi meg elsőként, így fontos, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Egy jó szempillaspirál kiemeli, dúsítja és hosszabbítja a pilláidat, ezáltal optikailag szebbé varázsolja a tekintetedet.

Ecsetek

Mert ezek nélkül az egész mit sem ér, ugye?

Parfüm

Egy neszesszerben különleges helyet érdemel a parfüm. Az illat egy nő éke, aminél nincs is szexibb, ha finom, de nem túl erős.

Rágógumi

Szerintünk nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ez a kötelezőbbnél is kötelezőbb darab. Mindig, mindenhol legyen nálad, mert sose tudhatod, mikor jön szembe veled a nagy Ő!

Képek forrása: https://www.instagram.com/p/B2cNMG3haNY/?igshid=1wabknu1q14n3

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük