Én vagyok, Én így látom
Uncategorized

Hangolódunk

Alig két hónap és itt az új fordulónap, ami egyben az esztendő végét is jelenti. És egy új kezdetet is. Egy olyan kezdetet, ami érezhetően jelentősebb, mint bármelyik eddigi volt. Várjuk. Készülünk rá. Hangolódunk. Pont mint Ő, a képen: rejtett tekintettel, meleg, derűs nyugalmat árasztva, hajszálakból épített hullámhídon érkező sugallatokat hallgatva.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Ha visszatekintek, félreérthetetlenül megmutatkozik hogy mennyi előrelépés történt ebben az esztendőben és mi az, amin még finomítani kell annak érdekében, hogy a legtisztább legyen. A múlthoz viszonyítva legtisztább, mert mindig van magasabb minőség. Azt, hogy min kell még alakítani, mindenkinek tudnia kell, magára vonatkozóan. Jelen időszakban minden lehetőség adott ahhoz, hogy emlékezzünk, megértsük és megéljük. Zseniális REND!

Igen, alkalmanként talán keményen próbára van téve a türelem, az önuralom, a koncentráció. Pedig tudom, hogy aminek még nincs ideje, azt nem kell sürgetni; meg kell mártózni a jelenben, hiszen a múltban ez volt a cél. Észre kell venni a szépet a szépben, mert a jövő ebből épül. A következő célhoz a távolságot a koncentrált figyelemmel lehet lerövidíteni.

Igen, előfordul hogy billen az egyensúly, elillan a harmónia. Akadnak még kétségek, szükséges a megerősítés. Tipegek tapogatózva mint a gyermek, aki járni tanul, aztán ráérezve az ízére, rohanok. Pedig tudom, hogy a saját tempómmal jutok a legmesszebbre – anélkül, hogy elfáradnék.

Igen, olykor elvesztem a fonalat … ami összeköt önmagammal. Nem tiszta a kép, nem tiszta a hang. Nem érzem az egységet és azt a finoman rezgő, természetesen érzékeny hálót, aminek segítségével kapcsolódom. Mindez az átmeneti időszakra jellemző, természetes állapot. De minden győzelem felemelő – szó szerint.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Azokban a pillanatokban, amikor billen, illan, keresem, megnézem Vörösmarti Anikó Lélekportré sorozatát. (Elérhető a YouTube-on.) Kilenc rész, kilenc csodálatos Nő, lélekemelő gondolatokkal, varázslatos alkotásokkal. Újra érzem az egységet és az egyediséget; másképp vagyunk egyformák. Az üzenet EGY, a közvetítés egyedi és Te is megtalálod a hozzád szólót. 

Tímár Dóri kozmetikus

Felemelő hangolódást kívánok, szeretettel!

Kiemelt kép: Hárfa-Hangolás Istennő / Sivák Enikő ASHA alkotása

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük