Én vagyok, Én így látom
Uncategorized

Kertészműhely – Madárodú készítés

Érezted már a Természetet belopózni az otthonodba? Tavaszi, nyári éjszakán megérintett már a fűszeres levegőben szálló fülemülehang? Hallottad már a hajnali éneket: a napkeltéig tartó halk pittyenéseket? Amikor két világ határán ringatózol, ahol az érzékelés a legtisztább, az egyensúly a legtökéletesebb, és ezek a lágy hangok átemelnek a tegnapból a mába, és szerelmes vagy . . . a Létezésbe.

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

Majd kicsit később beindul a koncert. Amíg a reggeli kávét zamatolod, már búg, csattog, trillázik, csetteg, énekel, dobol. Ez ám a dolby surround élvezet! De nem meglepő az sem, ha egy búbos banka kíváncsian leskelődik az ablakpárkányon állva, vagy ha a rozsdafarkú a levegőben csapkodva szintén az ablaküvegen át kukucskál, majd rövid időre megtelepszik az ablak előtti magaságyásba ültetett paradicsom karójának tetején.

Ha engeded, hozzád költöznek, veled élnek, elvarázsolnak a hangjukkal, mosolyt csalnak a viselkedésükkel, boldog pillanatokkal ajándékoznak meg. Építs nekik odút!

Az egyes madárfajoknak megfelelő odú típusáról az mme.hu oldalon tájékozódhatsz, ugyanitt az odúkészítésre vonatkozó hasznos tanácsokkal is ellátnak. A kivitelezéshez több oldal is kínál tanácsot; némi internetes kutakodás és az igényeknek megfelelő tervezés után kezdődhet az alkotás.

Ha mégis készen vásárolnál madárodút vagy etetőt – mert ha már otthont adtál a szárnyas lakóknak, kínáld őket élelemmel is -, ezesetben is ajánlom az mme.hu oldalt. Itt beszerezhetsz mindent, ami kell – neked és a madaraidnak.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

Örömteli barkácsolást, kihelyezést és boldog együttlétet kívánok, szeretettel!

Tímár Dóri kozmetikus

Kiemelt kép: pixabay.com

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük