Én vagyok, Én így látom
Uncategorized

Tőlem Neked

Bár a bejegyzés apropója a karácsony, úgy gondolom az ajándékozás bármikor időszerű, nem kell hozzá alkalom. Üzenete is ezt sugallja: gondolok rád, tudom mire vágysz, időt szakítok arra hogy megtaláljam a számodra megfelelő ajándékot és megleplek vele. Ha mindez megvalósul, meg is van a tökéletes ajándék. Nos, én gondoltam rád, kedves Olvasó, szántam időt arra, hogy összeszedjem az ötleteket és íme, megleplek vele. Ha találsz közöttük olyat, ami számodra megfelelő, megkaptad a tökéletes ajándékot tőlem. Olyan alkotókat ajánlok, akik – azon túl, hogy alkotásaik harmonikusak, esztétikusak és egyediek -, kiemelt minőséget képviselnek. Kellemes böngészést kívánok!

Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház

🎁

,,… bonyolult és rohanó életünkben álljunk meg egy-egy percre és vegyük észre a természet adta csodás pillanatokat.” A mondatrészlet idézet Kispálné Fejes Erzsébet művésznőtől, aki észreveszi és megörökíti festményein a természet csodás pillanatait. De nem csak egyszerűen lefesti. Szereti a természetet; a Tiszát, a Balatont, az alföldi tanyavilágot – és ez a szeretet ott van a képen. Árad róla és elvarázsolja a szemlélőt. Ha egy ilyen varázslatra vágysz vagy ezzel szeretnél meglepni valakit, vedd fel a kapcsolatot Erzsikével: a 63/400-410 telefonszámon lehet érdeklődni.

🎁

,,Én vagyok a ceruza, amit úgy használok, mint a mágusok a varázspálcát. Az emberi szemnek láthatatlan, de érezhetően létező valóságot tudom láthatóvá tenni általuk. Olyan ábrázolási formákat használok, amik jelen vannak a fizikai síkon is, a reális életünkben, vagy legalább elképzelésünk van róluk.” Így jellemzi magát Sivák Enikő ASHA, akinek két alkotását már láthatták az olvasók: a Hangolódunk és A csend hangja című bejegyzéseket kísérő képekként. Amennyiben a spirituális képzőművész rajzaiból és különleges ékszereiből szeretnél válogatni, akkor böngéssz a sivakeniko.hu oldalon és keresd őt a 30/724-4443 telefonszámon, mert nem látható minden alkotása a weboldalon.

Szerver üzemeltetés és karbantartás

🎁

Tímár Dóri kozmetikus

A kézműves szappanok egy ideje nagyon népszerűek. Gondolhatnánk, hogy nincs köztük nagy különbség; talán más a színe, az illata, a formája, de alapvetően szappan. Elárulok egy titkot: van különbség. Alapvető. Fontos ugyanis az alapanyag. Szőke Judit sokat kísérletezett, mire megalkotta azt a terméket, amely megfelelő keménységű, jól habzik, kiválóan tisztít és – ami a legfontosabb -, tökéletesen ápolja a bőrt. Mindezt azért, mert egyik alapanyaga a babassu olaj. Judit célja az volt, hogy termékeiben legyen benne a szeretet, a gondoskodás, az egyediség és a természet védelme. Szappanjai mellett légfrissítőket, ajakíreket és testápolókat is kínál. Nézelődj az oldalán: agapesoap.eu, kérdéseddel keresd a 20/802-0569 telefonszámon, de ha szeretnéd megtudni, hogy elérte-e a célját, próbáld ki a termékeit.

🎁

Ha Judit oldalán nézelődtél, keresd fel a termeloimagyarmez.hu oldalt és ott mézelődj. Id. Dávid Márton és két fia közel 700 méhcsaláddal méhészkedik – szívvel, lélekkel, szeretettel. A közös munka eredményeként kínálatukban mézek, mézkülönlegességek, virágpor, méhpempő, lépesméz szelet és méhviasz szerepelnek. A karácsonyra ajándékcsomaggal készülnek. Ha figyelmesen mézelődsz az oldalukon, olvashatsz a termelőkről, találhatsz mézes szépségápolási tanácsokat és recepteket. Vidám mézelődést, vásárlást kívánok!  

🎁

Röppenjünk tovább és landoljunk Heliolandon. Ne ess kétségbe, ha nem tudod hol van. Ducsai Zoltán képzőművész mindent elárul róla. Egyedi festményein és rézkarcain mutatja be ezt a vidám, békés, színes szigetvilágot. Alkotásai folyamatos kiállításokon megtekinthetők Egerben a Hotel Eger&Parkban, Szilvásváradon a Szalajka Liget Hotelben, Noszvajon a Panoráma Hotel Noszvaj falain és Miskolctapolcán az Aurora Hotelben. De érdemes ellátogatni a duc-sai.hu oldalra is, és ha szívesen nézegetnéd otthonodban a varázslatos képeket vagy megajándékoznál velük valakit, keresd Zoltánt a 30/703-4642 telefonszámon vagy a zoltanducsai@gmail.com email címen.

🎁

Úgy gondolom, egy virág- vagy növénykompozíció bármikor szép ajándék; akár kísér egy meglepetést, akár önmagában kap szerepet. És sokat elárul az ajándékozóról is. A karácsony is hangulatosabbá, meghittebbé tehető adventi koszorúval, asztaldíszekkel, csokrokkal, cserepes dekorációkkal. Ha le szeretnéd venni a lábáról, mosolyt szeretnél látni az arcán, kényeztetni szeretnéd magad, keresd fel Kruzslicz Ferenc nemzetközileg is elismert virágkötő mestert, aki bár Hódmezővásárhelyen él és dolgozik a családi virágüzletben – Inda Virágüzlet -, nyitott és rugalmas a megoldások tekintetében. Egyedi, magas színvonalú művészi alkotás minden kompozíciója, melyekben megjelenik jelmondata: Kreativitás és szakértelem. Garantált a siker minden esetben. Feri elérhető a 30/985-2398 telefonszámon.

🎁

Szalay Krisztián fotográfus már ismerős; beszélgetésünk Alkotó képzelet címmel olvasható a magazinban. Krisztián több csemegét is kínál karácsonyra. Kétkötetes könyve – Bevezetés a fotográfia világába – jelenleg előrendelhető, 2020. december 31-ig kedvezményes áron vásárolható meg. Emellett ajánl egy, a könyv anyagára épülő online tanfolyamot, amely szintén 2020. december 31-ig 50% kedvezménnyel rendelhető. Szerepel a kínálatban még egy online képzés, A képalkotás alapjai címmel. Mindkét tanfolyam – igény szerint – ajándékkártya formájában adható át az ajándékozott részére. Bővebb információ, megrendelés a szalayfoto.com oldalon érhető el.

🎁

Aki elegáns, nem mindennapi ékszerrel szeretne kedveskedni, keresse fel a zemadebrecen.hu oldalt. A ZEMA ékszerek alapanyaga hófehér porcelán, melyet festőművészek díszítenek; magyar, kézzel készített egyedi termékek. Néhány kollekció darabjai 21 karátos arannyal vagy 23 karátos platinával vannak díszítve. Kínálatukban fülbevalók, gyűrűk, karkötők, mandzsetta gombok, medálok és nyakláncok mellett fenyődíszekből is lehet válogatni, de aki nem tud választani, ajándékutalvánnyal is kedveskedhet. A kollekciók különféle megnevezést kaptak (Art Deco, Candy ball, Dzsungel, stb.), valóban nem könnyű választani. Számomra legkedvesebbek a művészi kollekciók, melyeket Van Gogh Íriszei, Szász Endre Kövirózsája, Faragó Miklós Négy évszak ábrázolása és Csontváry Magányos cédrusa díszíti.

🎁

A Tokaji borvidéken, Bodrogkeresztúron a Dereszla dűlő mélye több pincét is rejt. Közülük a legnagyobb, több mint 1 km hosszú, 3 szintes pincerendszer a Dereszla Pincészet tulajdona. Borászaik Bai Edit és Bai István testvérpáros. Boraik nemzetközi borversenyeken és a szaksajtóban is kitűnő eredménnyel szerepelnek. A dereszlavinoteka.hu oldalon lehet válogatni és vásárolni a kínálatukból: pezsgők, borok, pálinka kerülhet az italtasakba ajándékként. De ha nem vagy biztos a választásban, ajándékutalványt is vásárolhatsz.

🎁

Ha az eddigi kínálat kevésnek bizonyult vagy nem volt kielégítő, kutakodj a meska.hu oldalon, ahol hazai alkotók kézműves termékei várnak.

Boldog adventi napokat kívánok, szeretettel!

Kiemelt kép: Bíbor Tekla

Buddhista idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük